Diens Dragers

Customopdracht Draagzak – Halfbuckle

0,00

135 op voorraad

Beschrijving

Ben je op zoek naar een fijne ergonomische draagzak en zie je door de bomen het bos niet meer? Dan ben je hier aan het juiste adres!

In plaats van de nadruk op een draagzak willen verkopen aan jou, wil ik je echt helpen in je zoektocht. Daarom kun je bij Diens Dragers veel informatie vinden over het nut van ergonomisch dragen en waar je allemaal op moet letten bij het aanschaffen van een draagzak.
Via de homepage www.diensdragers.nl vind je deze nuttige informatie en kom je er toch niet uit? Dan kun je altijd contact opnemen met mij of één van de draagconsulenten waarmee wij graag samenwerken.

Weet je al wél wat voor een soort draagzak je wilt hebben? En ben je er helemaal klaar voor?

Dan kun je middels het bestelformulier je eigen draagzak samenstellen én je bestelling plaatsen. Je kunt uitgaan van een wachttijd van ongeveer 4-6 weken. Er is dan rekening gehouden met eventuele uitloop vanwege de coronamaatregelen.

Overzicht maatvoeringen van Diens Dragers:

Standaardmaten

Newborn

Geschikt voor kindjes met kledingmaat 50/56 tot en met 62/68. Dat is ongeveer het eerste halfjaar dat je kindje er is. Het betreft een buikdrager met langere (dan normaal) comfortabele schouderbanden die je gekruist draagt. Je kindje wordt hierdoor zo licht als een veertje. Er is rekening gehouden met de natuurlijke bolling van de rug. Er staat geen spanning op het ruggetje.

Baby

Geschikt voor kindjes met kledingmaat 62/68 tot en met 80/86. Dat is van ongeveer 6 maanden tot 18 maanden. Deze drager kun je voor zowel buik als rug gebruiken. De schouderbanden zijn kruisbaar en zowel onderop als bovenaan af te stellen. Bij rugdragen heb je namelijk  minder lange banden nodig om goed af te stellen.

Peuter

Deze draagzak is geschikt voor kindjes met kledingmaat 86/92 tot en met 98/104. Dat is van zon 18 maanden tot ongeveer 4 jaar. Hier gelden dezelfde specificaties als bij de babydrager.

Kleuter

Dit type draagzak is er in vier varianten en geschikt voor de volgende kledingmaten van je kind.

Standaard: 98-110
L: 116-122
XL: 122-128
XXL: 128-134

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Customopdracht Draagzak – Halfbuckle” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *