Diens Dragers

Dien, voluit Nadine, is een moeder die vanuit haar liefde voor haar eigen kinderen altijd op zoek is naar een liefdevolle benadering van opvoeden. Zo stuitte zij op het dragen van haar eerste kindje en na de geboorte van nummer twee besloot zij zelf dragers te maken. Al snel vroegen mensen in haar omgeving om een drager en dat werden er steeds meer. Een echte ‘uit de hand gelopen hobby’!

Inmiddels is Nadine zwanger van nummer 4 en heeft zij ruime ervaring met dragen en het maken van een grote diversiteit aan draagsystemen voor newborns tot grotere kinderen met of zonder handicap. In het jaar 2018 zijn er maar liefst 250 dragers gemaakt!

Sinds het najaar van 2018 is er een zeer ervaren naaister vanuit hetzelfde werkveld ingehuurd en wordt er gretig gebruik gemaakt van de diensten van een bevriend atelier hier in Nijkerk. Lees hier meer over de samenwerkingen.

Met veel liefde en plezier wordt er met jullie meegedacht en zoveel mogelijk rekening gehouden met al jullie wensen. Het resultaat zal een drager zijn die helemaal past bij jullie gezin! 

 

Nadine en Julia