Diens Dragers

De Twincarrier is een drager speciaal ontwikkeld voor tweelingmama’s en -papa’s. Maar uiteraard kun je de tweelingdrager helemaal op maat laten maken en dus is hij ook superhandig voor kindjes in verschillende leeftijden en kledingmaten.

De drager is te gebruiken door zowel één als twee personen. Je klikt de buikdrager zo vast aan de rugdrager. Door de extra set schouderbanden die je erbij krijgt zijn de dragers ook los van elkaar te gebruiken!

Beide dragers zijn geschikt voor buik-, zij- en rugdragen!

Klik HIER voor de uitleg inclusief afbeeldingen!

 

Voor een Twincarrier van je eigen doek betaal je €200,–. Je kunt twee doekmaten aanleveren:

1. Een maat 6 (460-470cm) met een doekbreedte van minimaal 70cm.

2. Een maat 7 (520cm) met een minimale doekbreedte van 60cm.

Kies je toch liever eentje uit van Diens Dragers dan is er een vanaf prijs van €250,–. Wil je meer informatie hierover stuur gerust een berichtje!

Verder is het ook mogelijk om beide dragers of één drager -tegen een meerprijs- verstelbaar te maken. Kosten hiervoor per drager zijn €39,95. Een verstelbaar lijfje houdt in dat je je tweeling of peuter en baby zolang mogelijk kunt dragen. Een tweelingdrager is natuurlijk niet alleen geschikt voor een tweeling, maar je kunt zoveel variëren als je wil met de maten. Ontzettend handig voor papa’s en mama’s met jonge kinderen!