Diens Dragers

Als eerste is het handig om te weten dat er onderscheid wordt gemaakt tussen custom opdrachten en verkoop uit voorraad- en showmodellen. Bij custom opdrachten is er veel meer contact met je en wordt er aan al je wensen & ideeën gedacht. We gaan samen het creatieve proces aan. Bij bestellingen uit voorraad geldt: what you see is what you get.

BESTELLEN UIT VOORRAAD
Bij de standaardmodellen wordt er geen rekening gehouden met je wensen en koop je een drager uit de voorraad. De prijzen hiervoor variëren van €50,– tot €350,–. Deze prijzen zijn voornamelijk afhankelijk van de doeken of stoffen die zijn gebruikt.

CUSTOM OPDRACHTEN
Voordat je een bestelling plaatst, kun je het beste een berichtje sturen met je wensen om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Misschien heb je zelf wel (oude) geschikte stof liggen of maak je liever een keuze uit onze voorraad. Ook de manier van dragen wordt naar jouw wens gemaakt. Hieronder een formulier dat je kunt invullen met een rekenmodule. In dit formulier wordt onderscheid gemaakt tussen drie basiskeuzes:

  1. iets laten maken van je eigen doek
  2. iets laten maken van een nieuwe doek*
  3. een budgetdrager** laten maken

 

Bekijk hier de tarieven & bereken je eigen custom opdracht.

 

HERSTELWERK
Bij Dien kun je ook terecht voor herstelwerk. Prijzen zijn dan in overleg, omdat dit afhankelijk is van de vraag en de tijd die er gaat zitten. Overigens kun je voor het herstellen van lussen in geweven doeken niet hier terecht. Daarvoor verwijzen we je graag door naar Ina van de Wrap Doctor.

SPECIAAL TARIEF
Val je onder de minima van de samenleving? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor het speciale tarief. Afhankelijk van je wensen wordt er dan gekeken naar aangepaste bedragen. Je kunt alleen in aanmerking komen voor deze regeling als je je aanmeldt via de Facebook groep: met liefde dragen en delen.
Een voorwaarde is dat je je drager niet doorverkoopt op de reguliere markt, maar via de groep weer te koop aanbiedt.

 

 

*een nieuwe doek houdt in: draagdoeken tot een bepaalde waarde. Het kan zijn dat je een doek wilt uit de hogere klasse. Hiervoor wordt na overleg een extra bedrag in rekening gebracht.

** een budgetdrager wordt over het algemeen gemaakt van zwarte of donkergrijze canvas in verband met de benodigde stevigheid en een sierstof of als je geluk hebt kan het lijfje van een doekscrap! Dit gaat in overleg na ontvangst van het offerteformulier.