Diens Dragers

 
 
 
 
 
 
 
9 berichten.
Deborah Deborah uit Middelburg heeft geschreven op 18 augustus 2020 om 14:53
Wij wilden graag met onze peuter op wandelvakantie op Gran Canaria. Maar toen hadden we een probleem. Ze wilde niet meer in de doek, omdat ze dat met slapen associeerde en rugknopen had ik te weinig in geoefend. Wat doe je dan? Op zoek gaan naar een goede drager. Had al meerdere verhalen gelezen over de twist en aangezien we ook ooit nog een tweede wilde leek ons dat handger dan een todlerdraagzak. Dus zijn we de twist wezen passen bij Nadine. Ze nam daar ruim de tijd voor en kregen zo ook gelijk een goede uitleg erbij. De twist zat heerlijk, dus hebben wij er 1 besteld met peuterverbreders. Die eigenwijze peuter wilde wel,op de rug, maar alleen met armen eruit en aangezien we naar een warm land gingen leek,ons dat wel een goed plan! Met de twist hebben wij heerlijk gewandeld! En ook nu wordt hij nog gebruikt. Ondertussen is nr. 2 geboren en zit hij er ook af en toe in 🙂
Lyze Lyze uit Enschede heeft geschreven op 16 juli 2020 om 06:21
Nadine denkt echt met je mee en is eerlijk. Contact met haar is persoonlijk. Ze houdt je goed op de hoogte van het hele maakproces met foto's en berichtjes. Je merkt echt dat zij dit ook vanuit een passie doet en dat maakt dat je nog nieuwsgieriger wordt naar het eindresultaat. De dragers die af zijn, zijn prachtig en zitten kwalitatief erg goed in elkaar. Niets dan goeds over dit bedrijf en de dame erachter.
Jojanneke Nagels Jojanneke Nagels heeft geschreven op 27 november 2019 om 23:13
Nadat een doek van mij in twee RS’s was vermaakt, constateerde ik bij thuiskomst een losse draad, deze is waarschijnlijk al in de weverij ontstaan bleek later. Totale nitwit als ik ben op dat gebied, kon ik hem gewoon terug sturen en heeft Nadine deze kosteloos helemaal gefikst. Wat een topservice!! De RS’s zijn echt prachtig geworden!
Danielle Danielle uit Barneveld heeft geschreven op 22 september 2019 om 11:35
Wow! Wat is de drager mooi geworden. Er is echt precies rekening gehouden met mijn wensen en hij is nog mooier dan verwacht! Nadine houdt je op de hoogte van updates, zeer fijn in communicatie. Ik kan niet wachten tot ik hem kan proberen met de newborn, eind november. Het lijkt me ook ideaal met de andere twee (3,5 en 1,5 jaar) maar met dikke buik is dat afstellen ook wat lastig nu ? Ik ben meer dan tevreden, een absolute aanrader!
Ariënne Ariënne heeft geschreven op 6 mei 2019 om 14:37
Hoi! Via de hoek "met liefde dragen en delen" kon ik een prachtige kleuterdrager overnemen. Dankzij deze drager kon ik met mijn zoon (autistisch genoeg om te stagneren met lopen op voor hem onbekende plaatsen) genieten van onze vakantie in Spanje. Liefs Arriënne Denayère en Merlijn
Nonja Nonja heeft geschreven op 3 maart 2019 om 22:14
We mogen al een tijdje van onze geweldige twist genieten. Hij heeft ons veel liefde voor zowel onze jongste van 8 maanden als onze oudste van 2,5 jaar. Als je eenmaal door hebt hoe je moet afstellen twist je ook heel makkelijk van klein naar groter en andersom. Het contact met Nadine is echt super fijn. Zo'n lieve vrouw met het hart op de juiste plaats. We hebben vaak gebeld omdat ik op het begin de twist niet goed afgesteld kreeg. Ze maakt altijd tijd voor je. Ik zou iedereen een twist aanraden je zult er zeker geen spijt van krijgen!!
Melissa Dejaegher Melissa Dejaegher uit Adegem heeft geschreven op 3 maart 2019 om 21:58
Fijne, lieve dame. Al 2 customs laten maken met toebehoren, alles naar wens! Je merkt de passie en liefde in en voor haar werk! ❤
Renée Renée heeft geschreven op 3 maart 2019 om 21:46
Al vier geweldige, op maat gemaakte draagzakken laten maken. - gewone Twist - Mei Tai variant Twist - 2x Mei Tai variant pre school XXL Nadine denkt echt met je mee en vervult je eigen wensen. De Twist is echt ideaal! Van newborn tot kleuter te gebruiken en ja! het werkt echt! Lieve Nadine, bedankt voor je liefdevolle zelfgemaakte producten!! Wij dragen gezellig nog eventjes door.
Thari Thari uit Dordrecht heeft geschreven op 3 maart 2019 om 21:38
Op de Negenmaandenbeurs een twist aangeschaft. Wat een super fijne draagzak! De enige draagzak die ik echt lekker vind zitten! Daarvoor alleen maar doeken gebruikt. Mijn zoontje vind hem ook fijn. Ik ben er heel blij mee! Dankjewel!