Diens Dragers
Custom opdracht

Je kiest een type draagzak uit de mogelijkheden. Je kunt ook contact opnemen om te sparren over een idee dat je hebt voor een draagzak.

Er wordt gewerkt met een planning. Zodra we eruit zijn hoe de draagzak wordt, ontvang je een  factuur waarin alle afspraken staan. Deze factuur betaal je binnen 24 uur. Lukt dit niet op tijd dan gaat je plekje naar de volgende.

Er is een mogelijkheid om in twee termijnen te betalen. Als er een draagdoek of andere stof moet worden besteld dan kan het zijn dat het totaalbedrag van je factuur niet in twee gelijke termijnen wordt verdeeld. Dit gaat in overleg.

Gaat het om een wrapconversion van je eigen doek? Dan verzend je de doek zo snel mogelijk op  (afleveren mag ook!). Zo weet je zeker dat deze op tijd binnen is en je niet onverhoopt doorschuift in de planning.

Je ontvangt tijdens het maakproces diverse foto’s. Zo kun je zien hoe de draagzak gemaakt wordt en weet je wat je krijgt. De meesten vinden dit erg leuk om te zien!

Welke grondstoffen gebruiken wij voor je draagzak?

Gespen en band (ook wel webbing genoemd) 

Eerder kochten wij de grondstoffen in bij Radical Design. Alleen het polyesterband kopen we daar nog in. De gespen worden samen met Fezy’s  ingekocht bij dezelfde leverancier als Radical Design. Hoogwaardige kwaliteit (polyester in plaats van nylon) waar je ook voor betaald. Dit zit allemaal bij de prijs inbegrepen.

Schuim en andere vulling voor de banden

Het schuim wordt op maat gesneden bij de Schuimrubbergigant. In principe wordt er gebruik gemaakt van polyether SG40 of SG45 met een dikte van 1,5 tot 2 cm. Deze typen schuim gaan langer mee en zijn stevig, maar voelen toch zacht.
Er kan altijd worden afgeweken van het standaardschuim. Denk aan Evazote (dichtcellig schuim) en dunnere polyether van de eerder genoemde typen.

Voor leg- en neckpadding wordt er synthetische kussenvulling gebruikt. Wil je liever een vulling van wol? Dat kan! Neem contact op voor een alternatieve prijsopgave.

Welke stof en hoeveel centimeters heb ik nodig voor een draagzak? 

Er wordt het meest gewerkt met draagdoekenstof. Deze stof is er in verschillende lengtes en meestal een breedte tussen de 60-75cm. De meest ideale breedte is 70cm. Hierdoor zijn er meer mogelijkheden voor bijvoorbeeld de Twist.

Fullbuckle draagzak

Voor de meeste fullbuckle draagzakken heb je zo’n 260-320 cm draagdoekenstof nodig.

Halfbuckle draagzak

Voor halfbuckle draagzakken is er minimaal 470cm nodig. Afhankelijk van je wensen kan het zijn dat er meer stof nodig is. Het beste is om hierover contact op te nemen.

Ringsling

Voor een ringsling is er afhankelijk van je kledingmaat tussen de 190-240cm doekenstof nodig

Onbubimo draagzak

  • Voor een fullbuckle onbuhimo is er 150cm doekenstof nodig.
  • Voor een reversed onbuhimo is er minimaal 420cm nodig.

Lever je liever een canvas of linnen (met of zonder sierstof) aan? Dan is het aantal benodigde cm’s anders. Hiervoor kun je het beste contact opnemen, omdat stofbreedtes per stofsoort en -merk verschillen.

Voor extra’s of wijzigingen van het standaardpatroon kan het zijn dat er meer stof nodig is.

 

Doekenmerken waar we mee samenwerken. 

Klik op de merknaam om direct door te worden gestuurd naar de juiste website:

Wanneer je kiest voor een drager van een nieuwe doek, krijg je 10% korting op de advies verkoopprijs.