Twist Carrier

De Twist carrier is ontwikkeld door Rosalie van Draagkracht Utrecht (druk op het onderstaande logo voor de website) en Nadine van Diens Dragers. Zij hebben met veel liefde voor ergonomisch dragen en ontwikkelend ondernemen hun krachten gebundeld. Rosalie heeft door haar ervaring als draagconsulente kennis over het fysieke aspect en Nadine heeft ervaring in het maken van dragers.

 

Wat is een Twist carrier?

Een Twist is een drager die geschikt is voor maten 50 tot 116. Eigenlijk de hele draagperiode. Je kunt de drager ook gebruiken voor meerdere kindjes in het gezin. Heel divers dus.

Hoe dat kan? De drager heeft een uniek verstelsysteem van een omklapbare heupband in een tunnel  en elastiekjes door het lijfje die je naar wens kunt afstellen en vastzetten.

Foto’s: http://diensdragers.nl/gallery/twist-carrier-pics

 

Foto van de Twist 2.0 in de maak.

 

Hoe het werkt?

Stap 1

Je kiest een doek uit van Babylonia https://www.babylonia.eu/…/onze-mer…/babylonia-baby-carriers

of Lennylamb https://pl.lennylamb.com/…/long…/erp_size/woven_wraps_size_4
Voor Lennylamb geldt een maximum van 50,– voor de doek.

Je mag uiteraard ook kiezen voor een combinatie van doeken of je eigen doek aanleveren!

Ga je voor een duurdere doek dan betaal je de meerprijs. Voorbeeld: je kiest voor een doek van €100,– minus €50,– = €50,–. De meerprijs van de drager wordt dan €50,–.

Stap 2

De prijzen variëren (wel allemaal inclusief verzendkosten en 21% btw):

  1. a. Budget Twist kost €160,–. De stoffen zijn dan kleurvaste canvas en een sierkatoen naar wens.
    b. Een Twist van je eigen doek of stof kost net als de budget variant: €160,–.
  2. Half design Twist zonder heupband (de heupband is dan niet van doekenstof) kost €200,–. Er wordt gebruik gemaakt van twee draagdoeken.
  3. Half design Twist mét heupband kost €225,–. Alleen de binnenkant van het lijfje wordt dan van een een andere draagdoek gemaakt. De rest is allemaal van dezelfde draagdoek.
  4. Full design Twist kost €250,–. De hele drager bestaat uit dezelfde doek.

Je betaald net als bij custommade bestellingen vooruit. Op het moment dat je betaling binnen is, wordt de doek besteld en gaan we aan de slag voor jou en je gezin! Afhankelijk van de levertijd van de doek is je Twist carrier met een week klaar. Is de doek niet op voorraad dan hangt het af van de leverancier. Uiteraard houden we je dan goed op de hoogte!

 

 

 

 

 

 

Let op: de algemene voorwaarden die Diens Dragers hanteert, zijn van kracht voor de Twist carrier. Deze ontvang je samen met je factuur of eventueel per email als je dat prettig vindt.